Mijn werk

Mokken-fabriek

Mijn eerste woocommerce project. Woohoo!

Screenshot Mokken-fabriek homepage

Onedayartist

Dit redesign zorgt voor een professionelere site en maakt het gemakkelijker voor de leuke mensen van Onedayartist om de content te beheren.

Screenshot Onedayartist homepage

De Staat van het Web

De Staat van het Web is een stevig team van onafhankelijke experts. Samen werken ze aan toegankelijkheid en Webrichtlijnen, toptaakmanagement, contentstrategie, webgovernance en webprojectmanagement. Voor De Staat van het Web was ik verantwoordelijk voor de interactie, de front-end en het wordpress thema.

Screenshot De Staat van het Web homepage

De Pudding

Dit redesign van De Pudding site zorgt voor een frissere en moderne site. Als eerste hebben we een toptaken onderzoek gedaan om er achter te komen wat bezoekers komen doen. Met die informatie hebben we het menu en de structuur van de site neergezet.

Screenshot De Pudding schets
Screenshot De Pudding homepage

Weekly Risk Report Online

Voor Van Hes Projectmanagement heb ik samen met Arno deze software gebouwd op basis van het Best Value principe. We hebben een excel bestand met daarin een lading formules als basis gebruikt.

Screenshot Weekly Risk Report homepage

WIJ Groningen

Vanaf 1 januari 2015 heeft de gemeente Groningen er nieuwe zorgtaken bij gekregen. Deze site geeft burgers informatie en advies over zorg en ondersteuning. Voor WIJ Groningen was ik verantwoordelijk voor de interactie, webrichtlijnen en de front-end.

Screenshot WIJ Groningen schets
Screenshot WIJ Groningen homepage