Mijn werk

Ik vind het na bijna 20 jaar nog steeds heerlijk om websites voor grote én kleine klanten te maken. Ik ontwerp, maak kick-ass front-end, of bouw complete sites. Het liefst doe ik alles, maar ik ben er niet vies van om alleen front-end of een ontwerp te maken.

Mokken-fabriek

Mijn eerste woocommerce project. Nadat ik het ontwerp en het wp thema heb gebouwd breiden we de site langzaam uit.

Onedayartist

Dit redesign zorgt voor een professionelere site en maakt het gemakkelijker voor de leuke mensen van Onedayartist om hun content te beheren. Meer info.

Wedeka

Samen met Mattijs Wit heb ik een redesign van de Wedeka en Scanda sites ontworpen en van een nieuwe front-end voorzien.

De Pudding

Als eerste hebben we een toptaken onderzoek gedaan om er achter te komen wat bezoekers komen doen. Met die informatie hebben we het menu en de structuur van het nieuwe ontwerp neergezet.

Het Kielzog

Samen met de mensen van Het Kielzog verbeteren we de site en proberen we het uitgebreide aanbod duidelijk op de site te laten zien. Meer info.

Het Danskwartier

Een nieuw design een een nieuwe front-end was hard nodig om de site weer fijn te maken voor bezoekers en medewerkers. Meer info.

Ik heb voor de eerste keer Woocommerce mooi geïntegreerd met Timber. Lees hier hoe.

De Staat van het Web

Voor De Staat van het Web was ik verantwoordelijk voor de interactie, de front-end en het wordpress thema.

WeHelpen

Ik help het team van WeHelpen met het bouwen van sites voor nieuwe initiatieven, zoals bijv. 1momentje, whapp.nl en wehelpenhersenletsel.

NDC Media Groep

Voor de NDC Media groep werk ik aan verschillende front-end klussen en a/b tests.