Recent werk: Sounds of music

Samen met Gerjo en Saar van Sgaar heb ik in korte tijd de nieuwe site van het Sounds of Music festival in Groningen gebouwd en opgeleverd. Een leuk en niet te groot project om in korte tijd neer te zetten.

Nieuwe inzichten & technieken

  • Ik wil geen hamburger-icoontjes meer gebruiken om een menu te verstoppen, maar dat kan lastig zijn. Op een klein scherm zie je op deze site de belangrijkste menu-items, home, programma en tickets en over het festival, altijd staan. De andere items staan in een popup achter een meer link. Omdat deze meer link naast de andere menu-items staat hoop ik dat het voor bezoekers duidelijk is dat daar meer menu-items achter staan.

  • Voor het eerst heb ik uitgebreid gebruik gemaakt van de Advanced Custom Fields plugin. De mensen van Soundsofmusic kunnen muzikanten en locaties toevoegen, en deze via het programma aan elkaar koppelen.