Hey that’s Tup’s font!

Vriend Tup poste deze foto op z’n flickr:

Hey that's my font!

Met een linkje d’r bij naar z’n fonts op Dafont. En zoals Lijster al zei: ik had ook geen idee dat hij zo populair was met z’n fonts!

Dus.. Wie durft als eerste de Fettecke te gebruiken?

1 Reacties

  1. Tup

    Dank je Wout 🙂 Ik wist helegaar niet dat een blog had!

    Het valt ook wel mee hoor, die populariteit. Fonts worden vaak razendsnel over het hele net uitgesmeerd, helemaal wanneer ze -zoals de mijne- een Creative Commons Attribution licentie hebben waardoor ze geschikt zijn voor commercieel gebruik en distributie.

    Ter illustratie: ik heb deze fonts destijds op 3 sites gezet, dafont, abstractfonts en eeh… nog een. Inmiddels krijg je over de 400000 hits via Google wanneer je op “tup wanders fonts” zoekt. Ik bedoel maar. Hoef je zelf niets voor te doen, en aan de kwaliteit zal het ook niet liggen, want ik heb de meeste lettertypetjes die daar staan in één of twee avonden in elkaar geflanst. Ook deze.

    (excuses voor de dubbelpost, maar dat praat zo makkelijk:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *