Nieuwe homepage worldticketshop

7 juli is de nieuwe homepage van worldticketshop online gegaan. In de afgelopen paar maanden is er al heel veel verbeterd aan de site, maar op een gegeven moment kwamen we op het punt dat er toch echt een redesign van de homepage nodig was.

Ik heb het ontwerp en de inrichting van de nieuwe homepage gedaan aan de hand van vier persona’s die al voor de site gemaakt waren. Voor elke persona staan een aantal onderdelen op de homepage waarmee we ze helpen om bij de door hun gezochte content te komen. Ook doet de site lichter en ruimer aan, waardoor er prettiger mee te werken is.

De nieuwe homepage

De nieuwe homepage van Worldticketshop

De oude homepage

De oude homepage van Worldticketshop

De nieuwe homepage is nog niet helemaal af, er komen nog een paar onderdelen aan. Daardoor zal de linkerkant ook iets meer in evenwicht zijn.

3 Reacties

  1. Andrei

    Mooi! Linker kolom is inderdaad nog wat kaal… Je zou het kunnen volgooien met Adsense of banners… of de last minute boekingen.

    Linker kolom is op basis van eye tracking onderzoek wel een van de duurste kavels van een website..

  2. Wout

    We zijn van plan om aan de linkerkant de top 5 steden en de top 5 locaties neer te zetten. En, als er nieuws is, daar een niewsbericht. En onderaan, net boven de logo’s, komen nog testimonials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *